BOMBASTIC CSALÁDI ÉS CÉGES TÚRA KIÍRÁS

A Bombastic családi és céges kerékpártúra útvonala idén a Bosch parkolóból indul és Sajósenye-Boldva-Sajókeresztúr útvonalon keresztül végül ugyanoda a Bosch parkolóba érkezik be. A tekerést családias, baráti hangulat jellemzi. Ezt a túrát azoknak ajánljuk akik csak ritkán ülnek kerékpáron, felkészülést és edzettséget minimális szinten igényel. A túrát a nagyobb fiatalok illetve az idősebb korosztály is könnyedén teljesítheti. A túra időtartama kb. 2 óra, a túrázókat az MRCC kerékpáros szakosztály tagjai segítik.

  • A túra időpontja: 2023. szeptember 09. – 9:00 óra
  • Indulás helye: Miskolc – Bosch parkoló

A túra során végig együtt haladunk, senkit nem hagyunk hátra. A Diósgyőri várnál lesz az első pihenő pont (kb.:11:50- kor), itt lehet majd fotózkodni, és akár csatlakozni is a túrához. Innen tovább haladva Lillafüreden a Hámori-tónál lesz a következő megálló (kb.:12:50), lehet szusszanni, bevárjuk a leszakadókat, szintén fotózkodás. Tervek szerint utána már csak Jávorkúton állunk meg (kb.:13:30), de ha igény mutatkozik a Jávorkúti elágazásnál (kb.:12:05) is lehet pihenő.

A túrán való részvétel regisztrációhoz kötött, így kérjük, hogy az alábbi online regisztrációs lapot legyen szíves minden család vagy cégvezető kitölteni. 

Figyelem!

A céges csapatban 3-5 fős,  a családi csapatban minimum 1 felnőtt+ 1 gyerekből álló csapatok indulhatnak (kor és nembeli megkötés nélkül).

A túrát sikeresen teljesítők érmet kapnak, valamint minden csapat az idejével ellátott oklevelet. 

A túra útvonala: A 25 km-es túrán bárki részt vehet aki egy kicsit is szeret kerékpározni.

Túra útvonala